Metsän hoitava syli: rohkeasti omalla polulla

22,00 

8 varastossa

Kuvaus

Löydä metsän hyvinvointivaikutukset ja vahvista terveyttäsi myönteisten metsäkokemusten avulla. Oletko koskaan käynyt metsäkylpykävelyllä?

Ovatko metsissä elävien mikrobien terveysvaikutukset sinulle tuttuja?

Ehkä oletkin jo huomannut, kuinka pitkän työpäivän jälkeen olo virkistyy metsän hiljaisuudessa. Metsän hoitava syli kokoaa yhteen ajankohtaista tutkittua tietoa metsien hyvinvointivaikutuksista ihmisille. Helmenmaan omakohtaisen voimaantumistarinan ja metsäkokemusten avulla sinäkin voit oivaltaa, kuinka valtava elvyttävä voima ja viisaus metsissä onkaan, kun vain annamme sille mahdollisuuden.

Kirja sisältää lyhyitä ja helppoja harjoituksia, joiden avulla on mahdollista voimistaa myönteisiä metsäkokemuksia sekä hahmotella ja syventää omaa metsäsuhdetta.

Henna Helmenmaa on metsätieteiden tohtori, joka on työskennellyt vuosia tutkijana. Viime aikoina hän on perehtynyt laaja-alaisesti metsän hyvinvointivaikutuksiin ihmiselle. Helmenmaa on syntynyt Itä-Suomessa ja kasvanut lapsuutensa ja nuoruutensa metsän keskellä. Metsä on syvällä hänen identiteetissään ja hän on tuntenut aina olevansa ”metsän lapsi”.