Tumma suklaa mustikka 80 g

6,90 

Uudistettu Geonallen tumma suklaa nyt Raijanholvissa. Vuonna 2020 kun korona- aikaan pohdittiin yhdessä henkilökunnan kanssa mikä asiakkaita ja meitä piristäisi.

Kuvaus

Tumma suklaa mustikka 80 g

Tumma suklaa mustikka 80 g

Uudistettu Geonallen tumma suklaa nyt Raijanholvissa. Vuonna 2020 kun korona- aikaan pohdittiin yhdessä henkilökunnan kanssa mikä asiakkaita ja meitä piristäisi. Syntyi ajatus hyvänmielen tuotteista.

Suojärven suklaatila teki meille oman Geonallen suklaan. Silloin se oli kuivatuilla mustikoilla ja nyt saatiin siihen pakastekuivattuja Suomalaisia mustikoita.

Tumma suklaa on myös kohtuullisesti nautittuna terveellistä.

Tutustu mustikkasuklaan valmistajaan, lue aineosat sekä mustikkasuklaan ravintosisältö lisätiedot -välilehdellä.

Lisätiedot

Valmistaja

Tämä makupala käsityönä Ylöjärven maaseudulla. Me suklaatilalla uskomme maaseutuun mahdollisuuksien tyysijana, ja työn tarjoojana. Herkkukeidas peltojen äärellä on meidän tarinamme.

Suojärven Suklaatila Oy, Liivalammintie 75, 34140 Mutala

Ainekset

Kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, pakastekuivattu mustikka (3%) emulgointiaine (SOIJALESITIINI) ja aromi (vanilija). Saattaa sisältää pähkinän ja maidon jäämiä. Suklaan kaakaopitoisuus vähintään 55%. Kaakaon alkuperämaa muu kuin EU. Säilytys 12-20C.

Ravintosisältö per: 100g

Energiaa 2207 kJ/521 kcal, rasvaa 34g, josta tyydyttynyttä 16g, Hiilihydraattia 38%, josta sokereita 36g, Proteiinia 5g. Suolaa 0,01g.