Rakkaudesta luontoon -Marjamarengit

Monipuolinen marenki arki- sekä juhlapöytään ja tuotekoristeluun

RL-marjamarengit sopivat tarjoiltavaksi kahvin ja teen kanssa, pikkumakeana, konvehdin tilalla maidottomana vaihtoehtona, juhlamaljan kera, kakkujen koristuksissa ja jäätelöannoksissa – nautittavaksi yksin ja yhdessä, ihan missä vaan! Monipuolinen tuote on erinomaisen säilyvyytensä vuoksi valloittava koristus pöytiin tarjoiltavien jälkiruokien viimeistelyyn (kakku- ja leivonnaisannokset, jäätelöannokset, annosmaljat) sekä tuomaan lisäarvoa vitriinituotteille erilaisiin teemoihin sopivin väreineen.

Rakkaus luontoon ja luonnonmukaiseen tuotevalmistukseen on inspiroinut kehittämään mahdollisimman luonnonmukaisen ja aitoja makuja sisältävän käsityötuotteen, jossa näkyvät ja maistuvat suomalaisen luonnon värit ja maut. Raijanholvin RL-marenkisarjan tuotteet sisältävät vain luonnon omia maku- ja väriaineita. Marengit ovat täysin gluteenittomia ja maidottomia. Marjamarengit sisältävät täsmällisen tuotekehittelyn tuloksena 25 % aitoa luonnon marjaa. RL-marjamarenkien sarjasta löydät makuina puolukkaa ja mustikkaa. Erityisesti luonnonmukaisten väriaineiden suosio kuuluu ravintola- ja kahvilakävijöiden toiveissa.

RL-marjamarenki on Lauhanvuori-Hämeenkangas Geopark -alueella paikallisen yrityksen tuottama Geopark-tuote.

RL-marenkisarja on suunniteltu sopimaan jokaiseen juhlaan sekä jokaisen arkeen. Tuote on helppo yhdistellä tukemaan niin lounasravintolan kuin kahvilan valikoimaa. Käsityötuotteena jokainen marenki on huolellisesti asiakkaalle valmistettu ja valittu. Marenkien valmistus omassa toimipisteessämme takaa rakenteen ja värin täsmällisen laaduntarkkailun.

Sekä ulkomaan- että kotimaanmatkailijoiden arvostus suomalaisia, luonnonmukaisia ja mahdollisimman lisäaineettomia tuotteita kohtaan on nousussa. Yhä enemmän trendaavat metsämarjat loistavat erilaisten julkaisuiden sisällöissä monipuolisine terveysvaikutteineen, ja suomalaiset perinnemaut kiinnostavat erilaisuudellaan sekä kotimaisia että ulkomaisia kahvila- ja ravintolakävijöitä. Me vastaamme näihin makutoiveisiin!

RL-marenkisarja kuuluu kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevan Geonalle-konseptin tuotevalikoimaan.

Geonallen hyvänmielen tuotteet

Raijanholvin Geonalle-konsepti – hyvää mieltä & kokonaisvaltaista hyvinvointia positiivisen psykologian keinoin!

Geonallen hyvänmielen tuotteet tuovat hyvää mieltä ja tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia positiivisen psykologian keinoin. Aurinkoa, hyvää mieltä ja mukavia ajatuksia Sinulle Geonallelta!

Geonallen omat mukit, pipot ja suklaat myynnissä pienempinä ja suurempina erinä Raijanholvissa ja verkkokaupassa

RL-marengit kuuluvat myös Geonalle-konseptin tuotevalikoimaan.

Raijanholvin Geonalle-konsepti kertoo positiivisen psykologian keinoin kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä positiivisesta terveydestä.

Yrittäjä Raija Laaksonen on valmistunut Positiivisen psykologian asiantuntijaksi vuonna 2020 sekä psyykkiseksi valmentajaksi vuonna 2022.

RL Sydänkoristeet

RL-sydämet valmistetaan käsintyönä Parkanossa.

metallilangasta sekä aidoista tsekkiläisistä lasihelmistä ja lasikristalleista

Vaaleanpunaisin, valkoisin tai violetein lasihelmin valmistetut sydämet ovat kooltaan n. 23 cm korkeita ja 12 cm leveitä.

RL Koriste-enkelit

Parkanossa käsintehdyt RL Koriste-enkelit metallilangasta, tsekkiläisin lasihelmin ja kristallilasi-koristein (koko n. 29 cm x 23 cm).