Raijanholvin Rakkaudesta Luontoon -marenkisarjan tuotteet

Raijanholvin Rakkaudesta Luontoon -marenkisarjan tuotteet sisältävät vain luonnon omia maku- ja väriaineita. Marengit ovat gluteenittomia ja maidottomia. Marjamarengit sisältävät täsmällisen tuotekehittelyn tuloksena 25 % aitoa luonnon marjaa. RL-marjamarenkien sarjasta löydät makuina puolukkaa ja mustikkaa.

RL-marjamarengit sopivat tarjoiltavaksi kahvin ja teen kanssa

RL-marjamarengit sopivat tarjoiltavaksi kahvin ja teen kanssa, pikkumakeana, konvehdin tilalla maidottomana vaihtoehtona, juhlamaljan kera, kakkujen koristuksissa ja jäätelöannoksissa – nautittavaksi yksin ja yhdessä. RL-marenkisarja on suunniteltu sopimaan jokaiseen juhlaan sekä jokaisen arkeen. Käsityötuotteena jokainen marenki on huolellisesti asiakkaalle valmistettu ja valittu. Monipuolinen tuote on erinomaisen säilyvyytensä vuoksi valloittava koristus pöytiin tarjoiltavien jälkiruokien viimeistelyyn (kakku- ja leivonnaisannokset, jäätelöannokset, annosmaljat) erilaisiin teemoihin sopivin väreineen.

RL-marenkisarja

RL-marenkisarja kuuluu positiiviseen psykologiaan pohjautuvan Geonallen kokonaisvaltaisen hyvinvointikonseptin tuotevalikoimaan. RL-marengit tuovat iloa ja hyvää mieltä – näitä on mukava viedä tuliaisina sekä hemmotella itseään aidoin metsien mauin. Geonalle tuo tuotteillaan hymyn huulille ja iloa päivään.